Post by stabthingyatedga on Mar 7, 2022 22:00:29 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dama ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dama IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ do izkušenj brezplačno ▞▞▞
▞▞▞ Dama 2022 version ▞▞▞
Super. To je tako dobro kot igranje s pravim moškim
Igra je zanimiva vsakič, ko se borite, da bi prišli na raven matere
I Love Chekers Game, ker newsssssss amaizing, če vas prenesete, bo všeč IT😄😄😄😄😄😄😄😄This igra IT Loooooooooooooooksssssssssssssssssss amoizing najprej so majhen voljo v zibi nekaj nekaj hepfullllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll comf želim si, da boste uživali v tej igri, adijo vsi.
Če igra traja predolgo, boste morali v vsakem koraku gledati dodatek, ker igra vztraja, da je neodločena, čeprav lahko igralec še vedno zmaga
Ni zabavno igrati proti računalniku, ki izračuna vsak vaš korak in vam onemogoča zmago. Ne glede na to, kaj počnete, računalnik vedno naredi popolne poteze. Izziv je lep, ampak zdaj. Ne glede na to, kaj počnete, računalnik izgubi.
Super ..samo programiraj igro tako, da neha ponavljati isto potezo vsakič, ko bo izgubila svojo nadležno 😑
Ne tako dober ftyordie!!!! Igra je enostavna, nato pa gre na polovico strani!!!
Zelo dobro za prvič, dobro za videti, da se lahko osredotočiš, toda na težki ravni, ko želiš narediti potezo, ki je ne želiš ubiti, da bi lahko preživela, ti igra ne dovoli, ena zvezda je zaradi te težave, upam, da jo bo mogoče kmalu odpraviti, druga zvezda je zato, ker je dobro skoncentrirati, saj je malo 3D...
"Posodobili" so ga in zdaj, ko boste premagali računalnik, vam pove, da morate za zmago pogledati 30-sekundni video. Gre za virtualno izsiljevanje, zato ga brišem. Preveč iger dama, da bi se spopadli s sleparji, kot so ti ljudje.
V tej igri mi je všeč vse, še posebej težke faze, ker mi je pomagala pri izboljšanju mojih sposobnosti kritičnega in strateškega razmišljanja.
Je zelo lepo in osupljivo! Dobra pripravljalna igra!!
Checkers બોર્ડ xtcw
Dobre aplikacije in enostavne za uporabo
Lepo in podpira različne nabore pravil, vendar brez načina za 2 igralca.
Dobra igra, vendar odstranite funkcijo, zaradi katere se premikate, tudi če ne želite ubiti svojega nasprotnika. To mora temeljiti na izbiri. Tega lista ne bi smel nikoli prenesti
Dobra aplikacija, vendar se vsakič začne od prve stopnje, ki je tako slaba, zato posodobite to različico
črni gumb je treba bolj poudariti, včasih ga komaj opazimo.
Je določena sestavina, ki manjka, da bi bilo bolj prijetno
Prosim, naj bodo prvaki hitrejši, zakaj je treba dolgo razmišljati? 😡
Povejte nam, kaj naše žene prihajajo igrati v damah na svojem telefonu, ali pa si lahko preprosto prevzamete igro in postanete veliko bolj zabavni in bi stala denar, vendar nam boste vsaj zaračunali, da jo igramo.
premalo možnosti igranja. ni v skladu s splošnimi pravili. računalnik rad skače sem ter tja neskončno dolgo z diskvalifikacijo ali sklicevanjem na zastoj. ne vodi evidence zmag/izgub
Všeč mi je bila igra. Toda iz nekega razloga mi je bila neprijetna ideja, da je stopnja "začetnik" precej težka. Mislim, ne sovražiti. Samo to, da zame začetni nivo ne bi bil tako težak. Zelo, ZELO mi je žal, če sem te užalila. Če želite ali lahko, lahko ta komentar izbrišete. Hvala vam.
Lepa igra, vendar je treba narediti še težjo
Polovica oglasov se ne da zapreti. Aplikacijo sem moral dobesedno prisiliti, da sem jih zaprl po polovici iger, ki sem jih igral.
Prekleta igra mi ni dovolila, da bi sam izbiral svoje poteze. Želel sem premakniti svojo figuro na trenutno območje, vendar bi mi to omogočilo, da premaknem kos samo, da bi ubil, a takoj, ko dobim uboj, je bot dobil toliko prednosti. Zaradi nje sovražim igro. Oh! In tudi količina oglasov me ubija! Uf, prosim, naredite nekaj glede teh stvari!
Ta igra je neverjetna in super, da jo igram v lekcijo zame😊😊😊
Kar naprej zmrzuje, še posebej, ko mi je igra naklonjena. Včasih mi ne dovoli skočiti in niti mi ne dovoli, da naredim še eno potezo, ker ves čas govori, da je obvezno skočiti, vendar zamrzne in tega ne dovoli. Postane moteč, še posebej, če zmagaš, ker moraš igro znova zagnati ali razveljaviti potezo in ti to ne prinese zvezdice, tudi če zmagaš.
Ne vem, ali razvijalci te igre še živijo, ker ne odgovarjajo na ocene. Vendar je ta igra še vedno moja najljubša zaradi vaše ljubezni do igre. Prosim, poskusite izboljšati težavnostno stopnjo, premagati jih je prelahko. Ustvarite nam tudi način, da tekmujemo z drugimi igralci na spletu.
Igra je zabavna in zanimiva, a po mojih izkušnjah je vpletenih veliko "gumijastih trakov".
Odlična igra, ampak ali je mogoče pustiti, da ne bi bila dolžna dvojnih ubijanj, imel sem scenarij, v katerem sem moral izbrati samo 1 ubijanje ali dvojno ubijanje, prva možnost (1 ubijanje) bo dala možnost, da se brezhibno približa sovražnikovemu kotu medtem ko bo druga možnost (double kill) dala mojemu sovražniku možnost, da dobi trojni uboj in popolnoma doseže mojo stran, sem hotel izbrati prvo možnost, vendar mi ne dovoli.
Igra je bila zabavna, dokler ne razglasi izenačenja in nato prisili, da se igra konča!! Včasih so lahko zavrnili žreb in nadaljevali igro! Zakaj se je spremenilo?!!
Zabavno in kul za igranje v sproščenem razpoloženju in pomoč možganom.
Ta igra je dobra, vendar traja dolgo, preden čaka
Pogled od zgoraj ne deluje v ležečem načinu, kar pomeni, da je ta aplikacija popolna smeti za tiste, ki ne marajo moteče 3D perspektive "horizontalnega" načina. Tudi vmesnik je zelo grd, kot da ga je nekdo iz 70-ih oblikoval za MS-DOS. Blech.
Všeč mi je, čeprav v nekaterih okoliščinah nisem prilagodljiv. Na primer, če imam več kot dve možnosti (premiki), mi programer ne dovoli, da uveljavljam svojo pravico, da igram, kar hočem, ampak kar oni želijo! Razen tega je to zelo čudovito
To je velik predlog, ki ga želim dati. Kaj pa, če bi dodali spletne igralce? Igrajte na spletu z drugimi igralci, čudovito bo, na spletu sem iskal igranje dame, ampak.....😥,
Oglasi so nadležni, saj ponujajo aplikacije, ki niso na voljo ali niso zanimive. Igre napačno razglasijo žrebanje samo zato, da bi ljudi prisilile, da si ogledajo več oglasov.
Zakaj se AI premakne nazaj, ko hoče?
Dama Lövhə oxv
igra dama je zabavna, toda v tej igri vam skuša pokazati, kako igrati, in ko želi, da se premaknete v eno smer, vam ne bo dovolil premakniti nobene druge figure, razen tistega, ki želi, da se premaknete in na koncu umrete konec
Preveč oglasov, ko znova zaženem igro
Dama Društvene igre fina
Dam Brettspill inrt
Zelo verzna aplikacija. Ker razvijalec ne pozna pravil in predpisov igre. Še posebej kralj ne more premakniti več polj in itta ne more izrezati dveh itt
igranje v kratkem času, žive barve, vse na dlani, pripravljeno, da vas diplomira, in vas nauči izzivati ravni uma vašega nasprotnika, računalnika. enostaven dostop do plošče, brez kosov, ki bi jih bilo treba pospraviti, brez lepenke, ki bi jih lahko postavili, kot v starih časih, in če ste bili bratje ali sestre, se lahko spomnite, da ste se morda razburili, ko vas je ena trojka preskočila. lol, ampak tukaj je samo ti izziv, ali lahko premagaš računalnik. ni družinski član, brez pite po vsej hiši. tako kul
ko imaš možnost prečkanja, te računalnik prisili, da mu igraš v prid. To je slabo.
Crazy Car Stunts: Car Games Strategie aewd
Ta aplikacija mi je zelo všeč! Všeč mi je, kako so narejene različne vrste dama, tako da jih lahko igra vsak na svetu! Različica, ki jo igram, je brazilska, saj je to različica, s katero sem odraščal (sem Filipinec). Všeč mi je tudi zelo malo prostora za shranjevanje! (4 MB) 10/10