Post by stabthingyatedga on Mar 7, 2022 21:51:24 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Flip Master ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Flip Master IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ ključi za generator kode goljufanja ▞▞▞
▞▞▞ Flip Master 2022 version ▞▞▞
Če bi lahko ocenil z 0 zvezdicami, bi. Brezvredna igra, ne mislite, da sem še kdaj tako hitro odstranil igro. Hočejo, da plačaš osem dolarjev NA TEDEN!!!!!!!! Za popolno izkušnjo igre, kakšna nora šala!
Neverjetni gledalci iger, to je igra za vas in ne morete pristati na glavi, če že, morate začeti znova, obstajajo dnevne vrtljaje in dnevne misije, to je najboljša igra doslej
Pot do številnih oglasov in skoraj nič ne morete storiti
Bila je odlična igra, preden je bil dodan "vip". Imel sem to igro in bilo je tako zabavno, da sem lahko vse odklenil - zdaj pa v igri ni veselja. Nočem plačati denarja za nekaj, kar sem odklenil pred leti 👎
Je preveč moteč in me vrže ven takoj, ko se vrnem v igro. 😡😢 NE PREBIJTE TE IGRE!!!
To igro igram že od malih nog in se je nisem nikoli naveličal. Gledate lahko videe, da dobite denar, in to je tako zabavno, da bi ga kljubovalno igrali!
Igra je dobra in vse, vendar je zaradi zaostanka samo tri zvezdice. To je grozno, te igre ne bi priporočal.
Sprva zabavno, a čez nekaj časa postane dolgočasno. Vse, kar počnete v tej igri, je skakanje po trampolinih in nič drugega. Mogoče bi lahko dodali kraljevo bitko, tekmovanje v boju ali pa so tla iz lave. Morebitno igranje za več igralcev ali izdelovalec trampolina po meri. V nasprotnem primeru bo igra morda malce dolgočasna. Prav tako je kar nekaj oglasov.
Sprite Fantasia - MMORPG Vaidmenų žaid. moa
Flip Master İdman smt
Prosim, popravite napake, ki mi jih ne bo pustil igrati vsakič, ko pritisnem igro, ki jo je prekinil, prosim popravite, celo večkrat sem jo prenesel in znova zagnal telefon, še vedno ne deluje, popravite.
no je neumno in zabavno, vendar ni pošteno, ker na skalah trampolin čez njega, ko skačeš, ga lahko udariš v glavo...
Flip Master Sports crvz
To je odlična igra, vendar je na veliko oglasov
Flip Master İdman smt
Ta igra je zelo dobra igra, vendar čez nekaj časa postane dolgočasna, prosim, dodajte nekaj, kot je oblikovanje lastnega trampolina, namesto da bi odklenili nov način za več igralcev, in se borite s svojim prijateljem, da vidite, kdo lahko naredi največ preobratov z glasovnim klepetom. izboljšajte igro v naslednji posodobitvi
oglasov je waaaaay preveč in vedno, ko umrem 2 ali 3x, imam vedno dvojni oglas !!!!😤😤😤 ampak igra je zelo dobra 👍 ampak samo ta neumni oglas. Je uničenje athing.😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤🤯😤😤😤😤😤😤😤🤑🤑🤑😤😤😤😤😤😤😨😤😤😤😤 !!!!!! !!!
Igra je dobra, vendar ne igram več, ker je vseh oglasov takooooo
yt: yakobi116 slo vsebina kul videi, rabim podporo
O MOJ BOG! EDIN NAČIN, DA SNOV IGRAM TO IGRO, JE, DA ODSTRANITE PREMOJE ZA OGLAS. POPOKAJO SE, KO SREDI IGRAJO!!! SOVRAŽIM TO! TAKO MOŽNO JE PROSIM, POPRAVITE TO ZDAJ!!!!
To je dobra igra, ki je samo prepredena z dodatki do točke, ko ne morem niti igrati več kot. Nekaj minut, ne da bi dobili 2 ali tri. Preveč je. Ne moti me vsake toliko časa, ampak vsako drugo padec bam!! Dodajte 10 sekund. To je šala
Sprva nisem bil prepričan glede igre, a ko sem začel igrati, preprosto ne morem nehati! Zelo zasvoji in ubija čas. Zelo priporočam 😎. Seveda je nekaj oglasov, vendar so izredno kratki in ne motijo pri igri. Odlično fantje!! Potrebujem 2. del
Flip Master Sportsspill wupw
Ta igra je res dobra, grafika je neverjetna, tako da so kontrolniki samo zato, da je veliko oglasov, vsakič, ko umrem, je premor za oglase, vendar se pojavi premor za oglase. Naj bo njihov premor za oglase ne tako pogosto in bom oceni 5 zvezdic
Preizkusil sem ga na dodatku in ni bilo nič podobnega tej različici. Zdi se, kot da nimaš nadzora nad likom. Razočaran. Pojdite na Flip diving in si oglejte mojo drugo oceno. Hvala vam.
Obožujem igre motion volts, ki so zelo kul in še posebej ta hvala, ker si to naredil in še naprej dobro delaj
Vav zlo kul
Igra je res zelo zabavna, vendar sem prišel zelo daleč in to je zmanjšalo moj napredek
zelo zabavno je
Dobra igra odlična, ampak težava je bila, da ti ni treba skakati v trampolinu s stilom trebuha, zakaj
Tko tko je čudno drgač pa dobr
Veliko je oglasov, vendar igra zasvoji in ubija čas, tako da ni slabo, samo zmanjšati morajo omejitve oglasov
Igra je zabavna, vendar vsaka dvakrat izgubite oglas
Ta igra je v redu. Zabavno je igrati, vendar je veliko oglasov.
Sdobra igrica!!!
Samo 3 zvezdice. Ker je vedno premor za oglase
preveč dodatkov, plačajte za zmago, preveč se ponavljajo
Enkrat sem to igral na iphobeu in bilo je super, vendar imam LG in ne deluje tako dobro
Dajem ji eno od 5, ker je kot najslabša stvar, ki se lahko zgodi, oh, igraš jo 5-krat, oh, ne, resno moraš imeti premor za oglase, nisem dobil te igre, zato sem bi lahko imel oglasni premor
Res neverjetno! Všeč mi je bilo, tako blizu je naravni fiziki.
Dobra igra, AMPAK je prikazala samo umazan oglas, dodatek je bila pečena anime dama
Čeprav je zabavna igra, ne cenim izbire oglasnega partnerja vašega podjetja. Pravkar sem imel oglas, ki je prikazoval aplikacijo za pretakanje videoposnetkov z dekletom, ki twerka. Dve stvari, otroci igrajo to igro in menim, da se takim stvarem ni treba izpostavljati. Drugič, igranje te igre v javnosti je zdaj zelo nedopustno. Svoje oglaševalske partnerje izberite nekoliko bolj previdno.