(iOS) Cooking Master Life: Fever Chef Restaurant Oyunu hile kodu daha hepsi
Mar 7, 2022 21:30:17 GMT 1
Post by stabthingyatedga on Mar 7, 2022 21:30:17 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Master Life: Fever Chef Restaurant Oyunu ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Master Life: Fever Chef Restaurant Oyunu IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hile kodu daha hepsi ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Master Life: Fever Chef Restaurant Oyunu 2022 version ▞▞▞
Süper bir uygulama ama gösterişli görünüme var
Ben sadece ikinci restorandayım ama şu ana kadar bunun en iyi yemek pişirme oyunlarından biri olduğuna katılıyorum. Reklamlar yaklaşık her üç seviyede birdir, ancak on saniye sonra onları kapatabilirsiniz. Ayrıca ekstra elmaslar için reklamları izleyebilirsiniz ve bir reklam izleyerek jetonlarınızı ikiye katlayabileceğiniz birkaç seviye edindim. Zorlu ama o kadar da zor değil, sinir bozucu oluyor. Sevmediğim tek şey, kapattığın şeylerin sürekli ortaya çıkması. Yine de bu kişisel bir evcil hayvan çiş.
sadece tamam
Cooking Master Life : Fever Chef Restaurant Game Казуални wkv
Th8s oyunu çok iyi ve güvenimizi kırmanın bir yolu bu gerçekten çok iyi ....devam edin........🤩 Bu oyun hakkında zor ama hızlı hava yapan tüm seviyeleri kazandı benim br9ther bu oyunda iyi 8n umarım hepiniz de bu oyun gibisinizdir.
cok guzel bir oyun kolaydan zora dogru gidiyor ben beyendim
En kötü oyun..%99'da takılıp kaldım..son raundumu tamamlamak üzereydim..bu çok iğrenç..bu tür oyunlarda vakit kaybetme
Cooking Master Life : Fever Chef Restaurant Game სხვადასხვა gsv
Eğlenceli eğlenceli mutlaka denenmeli
Bu şimdiye kadarki en kötü oyun.... İlk kez oynuyorum ama zaten sevmiyorum... GÜZEL DEĞİL!!!
Ben beğendim.
facebook verileri yüklenemiyor
👍👍👍👍💞
Harika oyun...şimdi çalışmıyor
Önemli değil
Bu oyun için 2 kez alışveriş yaptım ve parasını ödediğim ürünler gelmedi. Bu oyun için iletişim bilgisi yok! Uygulamaya Facebook üzerinden mesaj gönderdim ve hatta hiç gönderilmeyen bir gönderi bile yaptım. Oyunu beğendim ama yaratıcılar para alan, eşya vermeyen ve temas girişimine yanıt vermeyen hırsızlar.
Cooking Master Life : Fever Chef Restaurant Game Priložnostne pnj
Eğlence oyunu
Oyun yüklemeyi durdur.
çok güzel oyun
Bu oyundan gerçekten keyif aldım. Belli bir seviyeye geldim ve artık yemeğin pişirilmesine izin vermiyor çünkü yemek üzerine tıklandığında pişirilecek tavaya girmiyor. Yeniden kurdum ama yine çalışmıyor. Çok sinir bozucu.
Bubble Shooter કેઝ્યુઅલ wxuc
her şeyden eğlenceli
Oyun şimdi 1/30'dan beri donmuş durumda
Bunu zaten birçok kez yükledi ve kaldırdı, çünkü %99'da takılıp kalacak. Bu oyunu seviyorum bu yüzden sabrım var ama her şey bitiyor. ☹️
Bu güzel bir oyun ve yemek pişirmek gibi birçok şey öğrendim Ve daha başka şeyler selamlamak Oyunu Sevdim
Oyun bir süre oynuyor sonra kapanıyor ve yeniden yüklediğimde %99'a çıkıyor ve duruyor ve oynat düğmesi alamıyor ve sadece %99'da oturuyor. Sorunu düzeltin ve insanlar daha fazla oynayacak.
Oyun güzel ama durmadan kendini başa sarıyo yani. Leveldeyken birden 1 e gidiyo yani tüm uğraşlar boşagidiyo peygamber sabrına sahip in içindelara öneriyorum o bide ana 10 30 deneme vir geri dönüyo bb
Oynamaya yeni başladım sonra nasıl sevdiğimi sor...RIP OFF
Oyunu sevdim ama... oyundan size oynamanızı hatırlatmak için gelen bir pop-up var.. ve bariz siyah yüzlü bir kadını tasvir ediyor. Şimdi oyunu sileceğim ve başkalarını da bunu yapmaya teşvik edeceğim.
Bu oyun komik ama rüya yemekle aynı 😕
Merhaba ben 67. yeniden başlama ama oyunu baştan alınmış ve internet çekmediği bir aynı şey tekrar oluyo o yüzden 4 yıldız verilmiş bu bir önceden uygulanmamış 🙂ve 1saniyelik başka bir seviyede en yeniden gözden geçirilmiş ama tekrar Buna sinirleniyorum .😤😠İnşaallah bu durum düzelir.
O kadar mükemmel bir oyun ki onu çok seviyorum ve oynamaktan çok zevk aldım şimdi hala bu oyunu oynuyorum.
Çöpe atılan dondurmalar 2 güçlendirme kaybetti neden sahip olduğumuz birkaç 10 saniyelik ekstra zamanı kullanamıyoruz ama bu kadar zamana ihtiyacımız yokken 100 taş için 30 saniye daha almak zorunda kalıyoruz?! Gerçekten U diğer şehirlere devam etmedin mi? U'nun yaptığı yemek oyunu ve bu 1 U'da bizi iki katı fiyatla destek almaya ve daha fazla reklam izlemeye ve diğerinde yaptığımız aynı restoranları oynamaya zorladı & satın aldığımız güçlendirmeleri kullanamıyoruz. onları kullan?! çok fazla bug.Kaldırıldı!SoMany sorun
Süper
Bu oyunla ilgili deneyim berbattı. Sadece çok fazla reklam var. Bir reklam görmeden bir seviye tamamlanamaz. Bunu gözden kaçırsanız bile, bugün birdenbire tüm ilerlememin kaybolduğunu görüyorum ve yine 1. Gündeyim; yaklaşık 40 seviyeyi tamamladıktan sonra
çok güzel
çok eylenceli
Oyun gerçekten çok güzel oynuyorum 21 levele kadar oynadım bir süre sonra kapattım açtım sonra her şeyi kaybettim ve 1. levele geldim
Yeni güncellemeden sonra oyun yükleniyor ve %99'da durdu. Artık oyun oynayamıyorum lütfen sorunu düzeltin Ekipten yanıt yok
Beğendim Ahmet ak Ata arım
Güzel ama 10 bölümden geri döneceğim iyi bir oyun
Süperrr Harika
Usta Yaşamı Pişirme 👄👄👄👄👄👄👄